Nieuwe site!

Al enige tijd zijn de webmasters achter de schermen bezig met een nieuwe website. Aangezien de vorige site steeds minder goed te beheren was, lanceren we bij dezen deze nieuwe site. Uiteraard is dit nog werk-in-uitvoering, dus het valt te verwachten dat er nog het één en ander zal veranderen. In ieder geval hopen we deze zomer de laatste veranderingen door te voeren, zodat we zodra het nieuwe seizoen begint een goedlopende site hebben als HMC! De oude site kunt u nog terugvinden op www.hmcdenbosch.nl/oud.

Korte uitleg website
Even in het kort hoe u deze website moet gebruiken: het menu bevindt zich momenteel bovenaan. Als u de muis boven een knop houdt, klapt er een extra menu uit, u kunt ook direct op de knop drukken. Rechtsboven bevindt zich een zoekknop, dus functioneert precies zoals u verwacht. Rechtsonder kunt u onder ‘site-beheer’ inloggen. Vergeet de onderste drie knoppen, de bovenste twee zijn enkel belangrijk. U maakt eerst een account aan met uw e-mailadres. Vervolgens krijgt u uw wachtwoord automatisch naar u gemaild. Met uw account kunt u reacties plaatsen en later ook besloten gedeeltes van de site bezoeken.

Verder bevinden zich aan de rechterkant van de website enkele blokjes. Hier bevinden zich op het moment een overzicht van de laatst geplaatste berichten, een link naar de website van de sponsor (klik op het plaatje), en een blokje dat zich nog in een eerste testfase bevindt, maar later Twitterberichten kan gaan ontvangen.

Als u op- of aanmerkingen heeft: plaats het alstublieft in de reacties (dan kunnen we meteen testen of dat werkt)!

11 comments to Nieuwe site!

 • Niels

  Goed bezig David!

 • Kees van Oirschot

  Ziet er lekker overzichtelijk en fris uit, deze nieuwe site.
  Uitstekend werk, David. Merci!

 • Gregor

  Een fris uiterlijk, fijn 🙂

  Goed gedaan!!!

 • Paul van Helvoort

  Mooie website, overzichtelijk en goed toegankelijk.
  Ik hoop dat velen hier gebruik van gaan maken.
  Goed werk David. Proficiat.

 • Paul van Helvoort

  Vraagje: krijgt iedereen een login ????
  Of wordt er gecontroleerd op iets.

  • David

   Mooi dat iedereen zo enthousiast is! Iedereen kan een account aanmaken en vervolgens reageren. De site lezen kan je ook zonder in te loggen. Verder kunnen bepaalde mensen rechten krijgen om ook daadwerkelijk stukjes te plaatsen. Beantwoordt dat je vraag?

 • Mari van Ooijen

  De nieuwe site van HMC Den Bosch is qua vormgeving zonder meer aantrekkelijk te noemen. Mijn welgemeende complimenten.
  Als de jeugdige webmaster er in slaagt, met of zonder hulp, de site regelmatig te actualiseren, dan beschikt onze vereniging weer over een homepage, waar ze met recht trots op kan zijn.
  Veel succes, David!

 • Paul van Helvoort

  Ik ben het helemaal eens met Mari. Maar ik mag hopen dat David het niet in zijn eentje gaat doen, maar dat hij veel hulp krijgt. Het is mij nog niet helemaal duidelijk hoe ik een artikel gepubliceerd krijg op de nieuwe site. Iedereen mag de site lezen. Comments kunnen geplaatst worden door personen met een account (al is het wel zo dat iedereen een account kan aanvragen). Er is een gedeelte wat beveiligd is met een password (is dit het oude password van de vorige site ??).
  Verder moet er nog kritisch naar de content gekeken worden want die bevat op dit moment nog gedateerde gegevens (bijvoorbeeld de adresgegevens van de Biechten).

 • Brent

  Yeah, ziet er goed uit! Hopen dat ie vanaf nu ook weer up-to-date blijft.

 • David

  Iedereen kan inderdaad een account aanvragen. Als daar teveel misbruik van gemaakt wordt, kunnen we besluiten dat de webmasters eerst accounts moeten goedkeuren, maar vooralsnog zie ik daar geen reden toe. Het met wachtwoord beveiligde gedeelte lijkt heel spannend, maar het is nog helemaal niets: er is geen wachtwoord ingesteld en er staan ook geen clubbladen achter te wachten. We moeten nog eens goed nadenken over wat er gesloten moet zijn en wat niet. Als het aan mij ligt houden we alles open voor iedereen.

  Paul, op het moment staat de site zo ingesteld dat jij alleen mag reageren. Als je ook stukjes zou willen plaatsen, moet ik jou daar expliciet rechten voor geven. Als je dat wilt, moet je het maar laten weten! (En natuurlijk mag je die rechten niet misbruiken, anders pak ik ze weer af ;-)). Als iemand anders nog een bijdrage wil leveren hoor ik dat graag overigens!

 • Bobinho

  Nice work David!

Leave a Reply

You can use these HTML tags

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>