Nieuwe functionaliteiten

De komende tijd zal de website zoals gezegd hier en daar nog veranderen. Op het moment registreren zich af en toe spambots op de site, dus daarom heb ik zojuist een zogenoemde ‘Captcha-test’ ingeschakeld voor de site. Dat houdt in dat je nu een rekenvraag moet beantwoorden als je je wilt registreren, wilt inloggen of commentaar geven (het idee is dat computers dit niet kunnen). Dit is misschien weer een iets te overdreven maatregel, binnenkort hoop ik het zo te regelen dat het alleen bij het registreren hoeft (en je dat als gebruiker dus maar 1x hoeft te doen).

Verder is er in de rechterbalk een ‘Twitter-blokje’ verschenen. Hier is het idee dat mensen met Twitter een Twitterbericht kunnen plaatsen. Als je @hmcdb in je Tweet zet, zou het in dit blokje moeten verschijnen. Dat werkt jammer genoeg nog niet, maar dat hoop ik binnenkort gemaakt te hebben. Of het een succes gaat worden – zowel qua input als qua leukheid – is nog een tweede, maar dat zal de tijd leren!

Tot slot is er zojuist een ‘aanmeldblokje’ gekomen in de rechterbalk. Als je hier je e-mailadres opschrijft of – als je al geregistreerd bent – je aanmeldt, krijg je automatisch een mailtje als er een nieuw bericht op de site geplaatst wordt. Handig!

1 comment to Nieuwe functionaliteiten

Leave a Reply

You can use these HTML tags

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>