Nieuwe PGN-viewer

Zoals u wellicht al had gemerkt experimenteren we momenteel met een nieuwe PGN-viewer. Hier zitten echter nog wel wat kinderziektes in. Bekende problemen zijn de volgende:

– In Internet Explorer 8 en 9 is de achtergrond wit en ziet het bord er raar uit.

– Af en toe komt er een ‘could not find board container’ error

Als we dan toch bezig zijn, hierbij een openbaar to-do-lijstje, als stok achter de deur voor de webmaster:

– Teampagina’s bijwerken (37,5% voltooid)
– Systeem om handig oudere berichten terug te vinden
– Toernooikalender toevoegen
– Design PGN-viewer verbeteren
– Foto’s standaard groter tonen

Aanvullingen mogen in de reacties!

5 comments to Nieuwe PGN-viewer

 • Wat het 2de puntje betreft: Rechtsboven is toch een zoekfunctie? Als je daar een woord invult, krijg je alle artikelen dat dat woord bevat..

 • David

  Klopt. Maar specifiek was de vraag om bijvoorbeeld alle verslagen van het tweede team terug te vinden, en dat is toch wat lastiger zoeken. Daarom nu nieuw: het categorieën-blokje aan de rechterkant! Klik op ‘HMC 2’ om alle HMC 2-verslagen te tonen, of bijvoorbeeld op ‘Schoonheidsprijs’ om alle berichten over dat onderwerp te laten zien.

 • Ah, briljant! Betekent dat, dat ik voortaan ‘tags’ moet gebruiken?

 • Kan dat categorieen-blokje misschien ook nog ingekort worden? Dat je HMC 1 tm 6 alleen ziet als je op competitie klikt? Zo kun je de aankonding van het NK Snelschaken nog zien ;). Overigens geeft hij af en toe een foutmelding over een boardcontainer, al gaat er niet echt iets fout.

 • David van Kerkhof

  Geen tags, wel categorieën: staat aan de rechterkant als je een artikel toevoegt, en spreekt voor zich. Heb de toernooiaankondiging nu omhoog geplaatst, dat is in ieder geval een betere oplossing. Kan HMC 1-6 niet inkorten. Het alternatief is een drop-down menu waar je alle categorieën kunt kiezen, maar dat is dus nog een stuk korter.
  Die board-container-fout is bij mij bekend inderdaad. De oplossing daarvoor zoek ik later, hoewel het zoals je zegt niet tot echte problemen leidt.

Leave a Reply

You can use these HTML tags

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>