Remco van Brakel wint met overmacht groep 2

Met maar liefst 6 punten verschil is Remco van Brakel op de eerste plaats geëindigd in de eerste periode in groep 2. De concurrentie zat hem op de hielen, maar uiteindelijk liet hij deze ver achter zich. Ook Matthijs Dijkstra, Derk Jan Morelis en Eric Merx hebben promotie naar groep 1 afgedwongen. Eric Merx heeft echter ervoor gekozen in de 2de groep te blijven, de anderen zien we de komende periode terug in de eerste groep! Henk Mollema eindigde op een knappe 5de plek, maar miste daarmee net de boot.  Zie de site van Tom voor alle informatie.


Remco van Brakel toont volwassen schaak

Leave a Reply

You can use these HTML tags

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>