Nieuwe PGN-viewer

We zijn er lang mee bezig geweest, maar het lijkt erop dat we nu een beter werkende pgn-viewer hebben.

De voordelen hiervan zijn vooral dat het mooier oogt, je varianten kunt afspelen, en meerdere partijen in dezelfde pgn-viewer kan plaatsen. Ook werkt het tamelijk eenvoudig:

Instructies: Ga naar http://chess.tuxtown.net/game/add. Plak hier de pgn van een of meerdere partijen in. Dit doe je door binnen Chessbase een partij te openen, vervolgens bestand, kopiëren, en dan hierin te plakken. Een regel openlaten en vervolgens kun je er weer in inplakken. Als je alle partijen daarin hebt, klik op je ‘insert’. Vervolgens geeft deze site een code. Deze code plak je vervolgens in het verslag. De truc is hier om het niet bij ‘visual’ te plakken, maar bij HTML. Rechtsboven de box waarin je je verslag schrijft, kun je naast visual HTML aanklikken. Nadat je dit hebt gedaan kun je weer terug naar ‘visual’ gaan om het verslag verder aan te passen.

Leave a Reply

You can use these HTML tags

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>