Brabants kampioenschap snelschaken

 

Bij het Brabants kampioenschap snelschaken heeft Sjoerd van Roon in de D categorie een mooie 2e plaats gehaald. In de gecombineerde D en C groep haalde hij 17 punten uit 20 wedstrijden. Alleen Luuk Baselmans haalde een halfje meer. Met deze scores bleven de heren de beste C speler ruim voor want die volgde op 13 punten.

Aangemoedigd door de sportieve uitdaging en het prijzengeld besloten Mischa Senders, Justin Senders en Thomas Mollema zich in te schrijven bij de A. In de gecombineerde AB groep viel echter alleen Mischa in de enveloppen met een 3e prijs.

Leave a Reply

You can use these HTML tags

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>