HMC wint KNSB SpeelZ-prijs

Tijdens het Tata Steel Chess toernooi heeft HMC ‘s-Hertogenbosch de KNSB SpeelZ-prijs 2012 in ontvangst genomen. Dit is een prijs voor de vereniging die zich het meeste inzet voor schoolschaak. Elke van Roon en Brent Burg, initiatiefnemers van het schoolschaak project, ontvingen deze prijs uit handen van Hans Böhm en Franck Steenbekkers.

Het jury rapport: ‘ De actiefste vereniging met SpeelZ. In het jaar 2012 hebben verschillende leden van uw vereniging zich daar enorm voor ingezet, met name noemen we mevrouw Elke van Roon en Brent Burg. Zij hebben het voor elkaar gekregen om in een jaar tijd 22 groepen te starten in Den Bosch met in totaal 233 SpeelZ leden.

HMC Den Bosch is erg trots op deze prijs en blijft het komende jaar zeer actief met betrekking tot schoolschaak.

1 comment to HMC wint KNSB SpeelZ-prijs

 • Mari van Ooijen

  Elke en Brent

  Van harte gefeliciteerd met het winnen van de KNSB SpeelZ-prijs.
  Een tien met een griffel voor dit prachtige resultaat! Jullie zijn het schoolvoorbeeld hoe je met een nimmer aflatende inzet iets kan bereiken.

  Groeten,
  Mari

Leave a Reply

You can use these HTML tags

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>