HMC Calder sluit af met een overwinning

Met de hakken over de sloot heeft HMC Calder de laatste ronde gewonnen met 5.5-4.5 van Utrecht.
Dankzij een ouderwets staaltje competitievervalsing van En Passant, ze kwamen namelijk met gemiddeld 2161 op tegen Rotterdam, was dit slechts genoeg voor de vierde plek. Met deze vierde plek maakt HMC Calder nog steeds kans Europa in te gaan en daarom kunnen we dit seizoen opgetogen afsluiten.

Ander goed nieuws is dat Jasper zijn derde IM-norm heeft gehaald. In de laatste ronde hoefde hij er niet hard voor te werken, want na 1 zet werd al remise overeengekomen met Vincent Diepeveen, die daarmee ook een IM-norm haalde. Jasper heeft nu 3 IM-normen over 26 partijen, en heeft dus nog een IM-norm nodig voordat hij de titel kan aanvragen.

Zie verder op schaaksite.

Mischa haalt het beslissende punt binnen

Mischa haalt het beslissende punt binnen

1 comment to HMC Calder sluit af met een overwinning

Leave a Reply

You can use these HTML tags

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>