Operatie Kees van Oirschot

“De operatie van Kees van Oirschot is boven verwachting geslaagd. Vooropgesteld dat er geen infectie of andere complicaties optreden, zou Kees volledig moeten kunnen herstellen. Daarvoor is nog wel een flinke revalidatieperiode nodig. Hij wil het nu graag zo rustig mogelijk houden. D.w.z. geen telefoon en alleen bezoek voor familieleden. Hopelijk hebben de leden van HMC daar begrip voor.Na ongeveer een week zal hij naar huis kunnen. Dan zal hij zelf wel aangeven wat hij het prettigst vindt. Ongetwijfeld laat hij dan weer van zich horen.”

Wij hopen dat onze leden dit verzoek van Kees respecteren en wensen Kees voorspoedige beterschap.

Het bestuur van HMC

 

1 comment to Operatie Kees van Oirschot

Leave a Reply

You can use these HTML tags

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>