Tussenstand HMC pool

Nu alle poulewedstrijden op het WK zijn gespeeld is het tijd voor een nieuwe tussenstand. Het blijft ongemeen spannend bovenin!

pool 2014 27 juni

De broertjes Senders staan nu op 1 en 2, maar hebben beiden Portugal de finale laten halen, wat ze nog veel punten gaat kosten. Ook voormalig koploper Elke gaat door Portugal veel punten verliezen; zij had het team van C Ronaldo tot aan de halve finale laten komen. Wellicht heeft Tony zich teveel laten beïnvloeden door zijn vrouw, want ook hij kwam op het idee om Portugal in de halve finale te zetten en Spanje zelfs in de finale. Favoriet op dit moment lijkt dus Twan te zijn: zijn finale Brazilië-Argentinië (die ik trouwens ook heb) lijkt een zeer reële mogelijkheid.

Leave a Reply

You can use these HTML tags

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>