HMC in de JCC

Afgelopen zaterdag (12-11) was de derde speeldag van de JeugdClubCompetitie in De Biechten. In de historie van de JCC is HMC de beste club van Nederland:
ranglijst-allertijden-jcc
Dit jaar lijkt er echter geen titel bij te komen voor HMC.
HMC doet in twee categorieën mee aan de JCC. In de A-categorie speelde HMC afgelopen zaterdag met Thomas Mollema, Sjoerd van Roon, Chiel Koster en Dewi Vermeulen. In de C-categorie speelde HMC met Janne Allaart, Tristan de Haas, Koen Langerak en Rutger Smulders/Benjamin Knuvers.

Per speeldag zijn er twee rondes, met vier speeldagen geeft dat dus een totaal van acht rondes. Deze speelronde waren de rondes vijf en zes.

HMC A1 speelde twee keer de tegenstander compleet van de mat: 4-0 en 4-0, daar kun je mee thuiskomen!
HMC C1 had iets meer moeite, ze verloren de vijfde ronde met 1,5-2,5 om zich in ronde zes te revancheren met een 3-1 overwinning.

Na de derde speeldag heeft HMC A1 nog alle kansen op een topklassering:
stand-a-jcc

Wij hebben zelfs,  op de koploper na, de meeste bordpunten van alle teams.

HMC C1 staat laag in de middenmoot en kunnen hooguit proberen om nog in de bovenste helft te eindigen:
stand-c-jcc

Bij de individuele resultaten valt op dat Chiel Koster met 5 uit 6 de topscorerslijst van de Meesterklasse A aanvoert, Thomas Mollema en Sjoerd van Roon staan met respectievelijk een half en een heel punt minder niet veel lager op deze lijst.

De laatste speeldag is 10 december, eveneens in De Biechten.

Leave a Reply

You can use these HTML tags

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>