Tuin der listen

tuinderlistenOnder deze naam, een vondst van Thomas Mollema, gaan we voortaan aandacht besteden aan partijen van onze interne competitie. Heb je een briljante offerpartij gespeeld, heb je bijna remise gespeeld tegen Twan Burg, heb je na tien nederlagen voor het eerst van Tom Verhoeven gewonnen, speelde je een partij voor het clubkampioenschap, speelde je een partij die ging om promotie naar groep 1 of verknalde je voor de achtendertigste keer een voorbeeldig opgezette partij: publiceer je kunstwerk zodat je clubgenoten kunnen meegenieten.

tuinderlisten2Hoe komt je partij op de site?
Er zijn 3 mogelijkheden:

A)Als je werkt met ChessBase maak je van je partij( liefst met commentaar) een PGN-bestand, en mail je dat rechtstreeks naar Twan Burg of Thomas Mollema op websitehmcdb@gmail.com. Zij zorgen ervoor dat je partij op onze site verschijnt.

B)Je werkt wel met ChessBase, maar je hebt geen tijd om je partij van commentaar te voorzien. Stuur je kunstwerk dan in PGN naar ondergetekende, Kees van Oirschot ( k.v.oirschot@home.nl). Ik voorzie je partij van commentaar en stuur je bestand naar Twan of Thomas.

tuinderlisten3
C) Je behoort tot de groep die bij het horen van het woord ChessBase zich afvraagt wat dat in hemelsnaam is en je vindt dat je interessante partij toch op de site moet. Lever je partij dan bij mij in, zonder mij te storen tijdens de partij.

Dus: sluip naar mijn tafel en leg je notatiebiljet ( o.i.d.) onhoorbaar neer. Heel belangrijk: alleen leesbare handschriften verwerk ik. Onleesbare gaan onmiddellijk retour afzender.

Als je tot deze groep behoort en je bent vergeten om je partij in te leveren of je wil je partij inlijsten en aan de muur hangen, dan kun je ook je partij overtypen en mailen naar k.v.oirschot@home.nl of websitehmcdb@gmail.com

Volgende week kan je partij al op onze site staan; het begin van eeuwige roem. Laat van je horen. Alvast bedankt voor je medewerking.

Kees van Oirschot

(foto’s Miriam Burg)

 

Leave a Reply

You can use these HTML tags

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>