Wir spielen Schach

Dit weekend spelen er drie spelers van HMC mee in de Duitse Bundesliga, de Meesterklasse van Duitsland. In de Bundesliga is het door de grote reisafstanden handiger om meerdere rondes in 1 keer te spelen, daarom is er een heel weekend voor uitgetrokken. Op zaterdag een partij en op zondag een partij.

Martijn Dambacher en Twan Burg spelen in een ‘Nederlands’ team (DJK Aufwärts Aachen), 5 Nederlanders en 3 Duitsers. Daniel Fridman speelt in een team met uitsluitend grootmeesters (SV Mülheim Nord).

In de zaterdagronde spelen onze grootmeesters alle drie tegen een iets zwakkere tegenstander. Twan speelt tegen Stefan Walter (2406), Martijn tegen Lukasz Jarmula (2466) en Daniel tegen Sune Berg Hansen (2595).

Mitgucken kann man auf http://www.schachbundesliga.de/liveportal.

Leave a Reply

You can use these HTML tags

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>