Rebus 4

rebus-6

Vorige week was in het eerste plaatje een Case te zien, op het tweede plaatje is de stad Vancouver te zien met daaronder 1-3 (de eerste 3 letters moesten dus gebruikt worden), het derde plaatje is een pijltje naar het oor van een schot. Alles achter elkaar geeft casevanoorschot, Kees van Oirschot!!!

De mensen die het goede antwoord hebben doorgestuurd waren: René Olthof, Henk Mollema, Pierre Smeets, Paul van Helvoort, Kees van Oirschot en Sjaak Mad. Goed gedaan!

Weet u het antwoord? Mail dan naar RebusHMC@gmail.com!
Bij iedere nieuwe rebus plaatsen wij het antwoord van de rebus(+uitleg van de rebus) en de mensen die het goede antwoord hebben doorgestuurd. Iedere week in de nacht van zondag op maandag verschijnt een nieuwe rebus!

Leave a Reply

You can use these HTML tags

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>