Sponsorkliks

Hotel boeken? Boek kopen? Pizzaatje bestellen? Gebruik sponsorkliks voor uw online aankopen en spaar mee voor een live-board voor HMC!

Met SponsorKliks kunt u nu zelf een financiële bijdrage leveren aan HMC, zonder dat het u een cent extra kost!
Wilt u HMC ook GRATIS sponsoren? Zorg er dan voor dat u voortaan uw online aankopen doet via de speciale pagina van HMC. Per transactie gaat er een percentage als commissie naar HMC. Voor u een kleine moeite, voor HMC directe inkomsten. Stelt u zich eens voor wanneer alle leden dit zouden doen? Vertel dit daarom door aan andere mensen die HMC een warm hart toedragen.

Sponsordoel:

Sinds kort hebben we een concreet doel: sparen voor een live-bord! Dit kost enkele honderden euro’s, dus elke euro is meegenomen! Na januari 2018 staan we op 77,43!

Hoe werkt het?

Heel simpel. Webwinkels betalen een commissie voor elke bestelling die via SponsorKliks.nl wordt gedaan. 75% van deze commissie storten zij op de bankrekening van HMC. Of u nu rechtstreeks naar bijvoorbeeld Bol.com gaat of u gaat via SponsorKliks.nl naar de site van Bol.com, u betaalt hetzelfde. Alleen in het laatste geval keert Bol.com ons een commissie uit en profiteert HMC hier direct van!

Kortom:

Voordat u de volgende keer een online aankoop gaat doen via bol.com, thuisbezorgd.nl, cheaptickets.nl of honderden andere webwinkels, ga dan eerst naar deze website, klik daar op de webwinkel naar keuze en doe dan de bestelling.  HMC zal er niet rijk van worden, maar alles is mooi meegenomen!
Zie hier het grappige promotiefilmpje dat een andere club heeft gemaakt n.a.v. sponsorkliks

met dank aan oud-lid Brent Burg

1 comment to Sponsorkliks

Leave a Reply

You can use these HTML tags

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>