Rebus 9

rebustb8

Vorige week was in het eerste plaatje het standbeeld David van Michelangelo te zien, vervolgens een busje dat ook wel van wordt genoemd, het derde plaatje laat een aantal grafstenen en dus een kerkhof zien. Alles achter elkaar geeft Davidvankerkhof, David van Kerkhof!!!

De mensen die het goede antwoord hebben doorgestuurd waren: Pierre Smeets, Paul van Helvoort, Henk Mollema, Mari van Ooijen, René Olthof, Leon ter Beek, Jos Peters, Berry Brand, Rino Loman en David van Kerkhof zelf.

Weet u het antwoord? Mail dan naar RebusHMC@gmail.com!
Bij iedere nieuwe rebus plaatsen wij het antwoord van de rebus(+uitleg van de rebus) en de mensen die het goede antwoord hebben doorgestuurd. Iedere week in de nacht van zondag op maandag verschijnt een nieuwe rebus!

1 comment to Rebus 9

  • Mari

    Ik denk dat zelfs Klaas Dijkhof, de slimste mens van Nederland, deze rebus moeilijk vindt. Misschien kan degene over wie het gaat , in navolging van David, schrijven: “Ik weet hem wel!

Leave a Reply

You can use these HTML tags

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>