Tuin der Listen VIII: Marshall!

Door Kees van Oirschot


Een buitengewoon boeiende en enerverende partij was die tussen Derk-Jan en Koos. Mijn oppervlakkige indruk vrijdag was dat Koos de hele partij voordeel had en betrekkelijk eenvoudig won. Klopt bij nader inzien helemaal niet. Tot en met zet 24 stond Derk-Jan beter, maar desondanks stond Koos al drie zetten later op winst. Hij wist er blijkbaar geen raad mee en weer drie zetten later had DJ de betere kansen. En…wéér drie zetten later…Je zou bijna gaan geloven dat vrijdag de dertiende echt een dag is van grote ongelukken. ( Even terzijde: ook ik kon er wat van. Zag mat in één niet.)

Ook uw partij in de tuin der listen? Mail naar k.v.oirschot@home.nl!

Foto van Miriam Burg

Leave a Reply

You can use these HTML tags

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>