David van Kerkhof wordt schaakcoach

David van Kerkhof is sinds begin dit jaar actief als schaakcoach. Hij richt zich op schakers die zijn vastgelopen in hun schaakontwikkeling en/of het plezier in schaken zijn verloren. Zijn aanpak is om met je mee te denken over gestelde doelen, verwachtingen, en te kijken hoe je over en tijdens het schaken nadenkt. David is heel zijn schakende leven bezig geweest met schaakpsychologie en persoonlijke ontwikkeling en wil op deze manier zijn kennis en coachingsvaardigheden delen met andere schakers. Meer informatie is te vinden op www.schaakcoaching.nl en www.facebook.com/schaakcoaching.

David heeft sinds zijn 7e bij HMC gespeeld, maar heeft afgelopen seizoen HMC ingeruild voor DSC Delft door zijn verhuizing naar Rotterdam.

Leave a Reply

You can use these HTML tags

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>