Rebus 11

rebustb18

Vorige week was in het eerste plaatje een DJ te zien, vervolgens de beroemde Thomas More, het derde plaatje laat alen zien met de vlag van het VK erbij; aal in het Engels is Eel. het vierde plaatje is het ‘is gelijk’-teken zien. Alles achter elkaar geeft Djmoreeelis, DJ Morelis (ook wel Derk Jan Morelis genoemd)!!!

De mensen die het goede antwoord hebben doorgestuurd waren: Paul van Helvoort, René Olthof, Mari van Ooijen en Leon ter Beek.

Weet u het antwoord? Mail dan naar RebusHMC@gmail.com!
Bij iedere nieuwe rebus plaatsen wij het antwoord van de rebus(+uitleg van de rebus) en de mensen die het goede antwoord hebben doorgestuurd. Iedere week in de nacht van zondag op maandag verschijnt een nieuwe rebus!

Leave a Reply

You can use these HTML tags

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>