Rebus 12

rebus-7

Vorige week was in het eerste plaatje mie (nestjes) te zien, vervolgens een koning; in sommige talen is koning sjah, het derde plaatje laat een brief zien die wordt verzonden; send is het woord dat we hier bij zochtenhet vierde plaatje is een erts-steen met een -t. Alles achter elkaar geeft Miesjahsenders, Mischa Senders!!!

De mensen die het goede antwoord hebben doorgestuurd waren: René Olthof, Mari van Ooijen, Paul van Helvoort en Jos Peters.

Weet u het antwoord? Mail dan naar RebusHMC@gmail.com!
Bij iedere nieuwe rebus plaatsen wij het antwoord van de rebus(+uitleg van de rebus) en de mensen die het goede antwoord hebben doorgestuurd. Iedere week in de nacht van zondag op maandag verschijnt een nieuwe rebus!

Leave a Reply

You can use these HTML tags

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>