Rebus 19

rebustb15

Vorige week was in het eerste plaatje een gezin te zien dat omhoog kijkt, hier moest je look uit afleiden, het tweede plaatje gaf de rebus weg, daar zag je namelijk een hotdog met mosterd. Op het derde plaatje was een man te zien. Alles achter elkaar geeft Lookmosterdman, Loek Mostertman!!!

De mensen die het goede antwoord hebben ingestuurd waren: Jos Peters, Paul van Helvoort, Leon ter Beek, René Olthof, Loek Mostertman zelf en Mari van Ooijen

Weet u het antwoord? Mail dan naar RebusHMC@gmail.com!
Bij iedere nieuwe rebus plaatsen wij het antwoord van de rebus(+uitleg van de rebus) en de mensen die het goede antwoord hebben doorgestuurd. Iedere week in de nacht van zondag op maandag verschijnt een nieuwe rebus!

Leave a Reply

You can use these HTML tags

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>