Rebus 20

(Oud-lid)


Vorige week was in het eerste plaatje het wiskundige teken pi te zien, het tweede plaatje gaf air, op het derde plaatje was de man te zien die PSV kampioen heeft gemaakt door namens De Graafschap te scoren tegen Ajax: Bryan Smeets. Alles achter elkaar geeft Piairsmeets, Pierre Smeets!!!

De mensen die het goede antwoord hebben ingestuurd waren: René Olthof, Leon ter Beek, Mari van Ooijen, Paul van Helvoort, Pierre Smeets himself en Jos Peters.

Weet u het antwoord? Mail dan naar RebusHMC@gmail.com!
Bij iedere nieuwe rebus plaatsen wij het antwoord van de rebus(+uitleg van de rebus) en de mensen die het goede antwoord hebben doorgestuurd. Iedere week in de nacht van zondag op maandag verschijnt een nieuwe rebus!

2 comments to Rebus 20

Leave a Reply

You can use these HTML tags

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>