Rebus 22

oud-lid
rebus-12

Vorige week was in het eerste plaatje een zwarte piet te zien, het tweede plaatje gaf het plaatsje Vantaa, waar je de eerste 3 letters van moest pakken, het derde plaatje was het logo van FC Eindhoven. Alles achter elkaar geeft Pietvaneindhoven, Piet van Eijndhoven!!!

De mensen die het goede antwoord hebben ingestuurd waren: René Olthof, Jos Peters, Paul van Helvoort, Mari van Ooijen en Leon ter Beek.

Weet u het antwoord? Mail dan naar RebusHMC@gmail.com!
Bij iedere nieuwe rebus plaatsen wij het antwoord van de rebus(+uitleg van de rebus) en de mensen die het goede antwoord hebben doorgestuurd. Iedere week in de nacht van zondag op maandag verschijnt een nieuwe rebus!

Leave a Reply

You can use these HTML tags

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>