Eynatten Belgisch kampioen!

Eynatten, het team van Robin en Martijn, is kampioen van België! Door in de laatste ronde te winnen van het team van Geert en Daniel Vanheirzeele, bleef het Amay, het team van Jasper, Nargiz en mij, nipt voor. Daniel Fridman was ook van de partij en hun ploeg Wirtzfeld werd derde na het winnen van Borgerhout.

Zelf behaalde ik dit seizoen een score van 7.5/9 in de Belgische competitie tegen een gemiddelde van 2379 met een tpr van 2659. Wat dat betreft mijn beste prestatie ooit. Om het te vieren heb ik mijn partij van gisteren voor de HMC-site van commentaar voorzien:

Eynatten kampioen!

Amay tweede!

Eindstand

Leave a Reply

You can use these HTML tags

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>