Rebus 25

rebustb14

Vorige week was in het eerste plaatje een kopje Thee te zien, vervolgens een trein en bus; wat staat voor openbaar vervoer ofwel ov, daarna het and-symbool, plus de letter e, gevolgd door een berk en het laatste plaatje liet mortel zien. Alles bij elkaar dus Theeovandeberkmortel, Theo van den Berkmortel!

Helaas is Theo een aantal jaar geleden overleden.

De mensen die het goede antwoord hebben ingestuurd waren: René Olthof, Mari van Ooijen en Paul van Helvoort. Knap gevonden!

Weet u het antwoord? Mail dan naar RebusHMC@gmail.com!
Bij iedere nieuwe rebus plaatsen wij het antwoord van de rebus(+uitleg van de rebus) en de mensen die het goede antwoord hebben doorgestuurd. Iedere week in de nacht van zondag op maandag verschijnt een nieuwe rebus!

4 comments to Rebus 25

Leave a Reply

You can use these HTML tags

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>