OKU

Maar liefst 3 HMC’ers wisten op 4.5/6 te eindigen bij het weekendtoernooi in Utrecht.
Maiko van Dalen en Oscar Verver wisten in de C-groep respectievelijk 2.5 en 0.5 punt te halen.
Marc Smits kon op meer ervaring bogen en werd met 4.5/6 gedeeld vierde.
Nargiz won 3 partijen en 2 remises tegen GM Lalic en FM van Kerkhof.
Zelf moest ik ook remises afstaan tegen een GM en FM van Kerkhof, maar met een zwartswinst op Pruijssers kan ik een mooie scalp te pakken. Toernooiwinnaar Csaba Horvath merkte ik op dat mijn TPR evenhoog was als die van hem, en dat ik misschien maar geen bye moest nemen als ik voor de toernooiwinst mee wilde spelen. Maar de clubavond van HMC wil ik natuurlijk voor geen goud missen..

Zie ook de toernooisite.
Hopelijk volgend jaar meer HMC’ers die meedoen! Omdat lang onduidelijk was of we met 4 man aan de start konden verschijnen, heb ik met mijn Belgische club Amay meegedaan voor de clubprijs. We wonnen samen met Pruijssers (4.5) en Da Ces(2.5). Achteraf hadden we dit aantal punten ook kunnen halen met HMC!

Leave a Reply

You can use these HTML tags

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>