Schoonheidsprijs 2016-2017

Voor het seizoen 2016-2017 is er weer een schoonheidsprijs, om mee te doen kunt u een partij opsturen naar mollemaestro@gmail.com. Er zal een objectieve jury naar de partijen kijken en deze zal een winnaar kiezen. Het liefste ontvangen wij de partijen in pgn-formaat, maar mocht dit niet lukken dan is ieder bestand (met uw partij daarin) voldoende. De partij dient gespeeld te zijn tussen 1 september 2016 en 1 augustus 2017. Er moet minstens 1 speler lid zijn van HMC, deze kan de schoonheidsprijs winnen. De partijen moeten gespeeld zijn voor de interne competitie of meetellen voor de KNSB-rating of Fide-rating.

De Technische Commissie

Leave a Reply

You can use these HTML tags

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>