Dewi Vermeulen en Henk Mollema winnen vierkamp

Zoals Twan vorige week al schreef deden Justin en ik mee in de A-groep van het SPA-toernooi. Wij waren echter niet de enige spelers van HMC.

In de dagvierkamp domineerde Dewi Vermeulen haar groep door met twee uit twee te beginnen en op de slotdag een remise af te staan om groepswinst veilig te stellen. Dit was goed voor een tpr van 1961 zoals u hier kunt zien.

In de weekendvierkamp volgde Henk Mollema het voorbeeld van Dewi. Henk won zijn eerste twee partijen en stond remise af in de slotronde om de groepswinst op te eisen. Dit was goed voor een tpr van 1843 zoals u hier kunt zien.

Leave a Reply

You can use these HTML tags

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>