Rebus 37

rebustb5

Vorige week was in het eerste plaatje een ton te zien. In het tweede plaatje zag je de skyline van NY (New York). In het derde plaatje was het logo van V&D te zien. In het vierde plaatje kon u een heuvel ontdekken. Tonnyvdheuvel, Tonnie van den Heuvel (oud-lid).

De mensen die het goede antwoord hebben ingestuurd waren: Jos Peters, Paul van Helvoort, Mari van Ooijen en René Olthof.

Weet u het antwoord? Mail dan naar RebusHMC@gmail.com!
Bij iedere nieuwe rebus plaatsen wij het antwoord van de rebus(+uitleg van de rebus) en de mensen die het goede antwoord hebben doorgestuurd. Iedere week in de nacht van zondag op maandag verschijnt een nieuwe rebus!

Leave a Reply

You can use these HTML tags

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>