Rebus 38

oud-lid
rebus-20

Vorige week was in het eerste plaatje een basgitaar te zien. In het tweede plaatje zag je een hond een lik geven. In het derde plaatje was een psv-fan (boer) te zien. Baslikboer, Bas Slikboer (oud-lid).

De mensen die het goede antwoord hebben ingestuurd waren: Paul van Helvoort, René Olthof en Mari van Ooijen.

Weet u het antwoord? Mail dan naar RebusHMC@gmail.com!
Bij iedere nieuwe rebus plaatsen wij het antwoord van de rebus(+uitleg van de rebus) en de mensen die het goede antwoord hebben doorgestuurd. Iedere week in de nacht van zondag op maandag verschijnt een nieuwe rebus!

Leave a Reply

You can use these HTML tags

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>