Rebus 40

rebus-21

Vorige week was in het eerste plaatje de cast van de televisieserie ER te zien, op het tweede plaatje was de Intensive Care (IC) van een ziekenhuis te zien, op het derde plaatje was de wereldberoemde Eddy ‘de kannibaal’ Merckx te zien. Ericmerckx, Eric Merx!!!

De mensen die het goede antwoord hebben ingestuurd waren: Jos Peters, Leon ter Beek, Eric Merkx, René Olthof, Paul van Helvoort, Pierre Smeets en Mari van Ooijen.

Weet u het antwoord? Mail dan naar RebusHMC@gmail.com!
Bij iedere nieuwe rebus plaatsen wij het antwoord van de rebus(+uitleg van de rebus) en de mensen die het goede antwoord hebben doorgestuurd. Iedere week in de nacht van zondag op maandag verschijnt een nieuwe rebus!

Leave a Reply

You can use these HTML tags

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>