Rebus 42

rebus-22

Vorige week was in het eerste plaatje de pa van een gezin te zien, in het tweede plaatje zag je Luxemburg, maar dan in spiegelbeeld… LU wordt dus UL, in het derde plaatje zag je een Span paarden. Paulspan, (oud-lid) Paul Span!!!

De mensen die het goede antwoord hebben ingestuurd waren: René Olthof, Mari van Ooijen, Paul van Helvoort en Twan Burg.

Weet u het antwoord? Mail dan naar RebusHMC@gmail.com!
Bij iedere nieuwe rebus plaatsen wij het antwoord van de rebus(+uitleg van de rebus) en de mensen die het goede antwoord hebben doorgestuurd. Iedere week in de nacht van zondag op maandag verschijnt een nieuwe rebus!

Leave a Reply

You can use these HTML tags

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>