Rebus 44

oud-lid

Vorige week was in het eerste plaatje een Lan-netwerk te zien, in het tweede plaatje zag je een surrealistisch kunstwerk. Hierbij zochten we het woord art, in het derde plaatje zagen we de welbekende sinus die vaak afgekort wordt tot sin, in het vierde plaatje was Yor (the Hunter of the future) te zien (wie kent ‘m niet…), in het laatste plaatje zag je een andere denksport. Namelijk Go. Alles achter elkaar geeft Lanartsinyorgo, oud-lid Lennart Sinjorgo!!!

De mensen die het goede antwoord hebben ingestuurd waren: Paul van Helvoort en René Olthof

Weet u het antwoord? Mail dan naar RebusHMC@gmail.com!
Bij iedere nieuwe rebus plaatsen wij het antwoord van de rebus(+uitleg van de rebus) en de mensen die het goede antwoord hebben doorgestuurd. Iedere week in de nacht van zondag op maandag verschijnt een nieuwe rebus!

Leave a Reply

You can use these HTML tags

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>