Amay neemt de leiding in de Belgische competitie

Gisteren speelden we de tweede wedstrijd van het schaakseizoen in België uit tegen Eupen. De tegenpartij had supersubs Tycho Dijkhuis en Mischa Senders gelukkig thuisgelaten, maar desalniettemin waren ze op papier licht favoriet. Met mijn geliefde Najdorf wist ik van GM Berelowitsch te winnen, terwijl Nargiz na een lastige partij een remise uit het vuur sleepte. Omdat Matthew Tan ook won werd het een nipte 4.5-3.5 voor ons! 

Voor de HMC-site heb ik mijn partij van commentaar voorzien.

 

2 comments to Amay neemt de leiding in de Belgische competitie

Leave a Reply

You can use these HTML tags

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>