Rebus 46

oud-lid

Vorige week waren de aanwijzingen van de ‘rebus’ gehusseld. Het pijltje naar de naam van Twan gaf aan dat je zijn doopnaam ‘Alexander‘ nodig had. De foto bij het spelersprofiel van de fide is van een beer op een fiets. De laatste aanwijzing was het pijltje naar de rating van Twan waar je het woord elo uit moest halen… Alles achter elkaar geeft Alexanderbeerelofiets, oud-lid Alexander Berelowitsch!!!

De persoon die het goede antwoord heeft ingestuurd was: René Olthof

Weet u het antwoord? Mail dan naar RebusHMC@gmail.com!
Bij iedere nieuwe rebus plaatsen wij het antwoord van de rebus(+uitleg van de rebus) en de mensen die het goede antwoord hebben doorgestuurd. Iedere week in de nacht van zondag op maandag verschijnt een nieuwe rebus!

Leave a Reply

You can use these HTML tags

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>