Jubileumactiviteit 25 november (Update!)

Zie hier alle informatie voor de jubileumavond op 25 november!

Beste leden,

29 november bestaat HMC Den Bosch 80 jaar.

Om dit heuglijke feit te vieren organiseren we op zaterdag 25 november een poolavond voor de leden van HMC Den Bosch.

Na de KNSB-competitie van overdag gaan we ‘s avonds van 20:00 tot 23:00 naar Pool en Snookercentrum De Dieze vlak bij het station.
Het adres is Werfpad 5, 5212 VJ ‘s-Hertogenbosch.

Voor nu hebben we 5 pooltafels, een biljarttafel en een dartsbaan gehuurd. Voor het poolen wordt er een klein toernooitje georganiseerd. Voor de rest is het vrij spelen. We hopen op een gezellige avond!
De club zorgt voor de baanhuur, maar drankjes zijn voor eigen rekening.
Leden kunnen zich aanmelden bij twanburg@gmail.com, en daarbij vermelden of ze ook met het pooltoernooi mee willen doen.

Aanmelden per mail of tot 20.00 bij de wedstrijdtafel.
Afhankelijk van het aantalnemers worden 4 of 5 pooltafels gebruikt voor het pooltoernooi. Voor de rest is het vrij spelen.
Bij het poolen wordt er 8-ball gespeeld. Zie Wikipedia voor de spelregels.

Iedere speler speelt 3 potjes in de voorrondes. Er wordt in duo’s gespeeld en de 8 spelers met de meeste overwinningen gaan door naar de kwartfinale. Bij gelijk eindigen telt weerstandspunten, dan progressieve score en als het dan nog gelijk is volgt er een 9-dart shoot-out.
In de knock-outfase wordt er individueel gespeeld.

De indeling wordt gedaan door de deelnemers zelf! Vorm een groepje van 4 personen die zo weinig mogelijk eerder met of tegen elkaar hebben gespeeld, en vorm zo gelijkwaardig mogelijke duo’s. Bij het vormen van de groepjes hebben spelers die minder partijen gespeeld hebben voorrang.
Het winnende team zorgt ervoor dat de uitslag ingevuld wordt op het formulier op de wedstrijdtafel. Zorg dat je precies 3 partijen speelt.
In de derde ronde kan iemand voor spek en bonen een potje meespelen om het even te maken, als dat nodig is.

In de KO-fase is de indeling 1-8, 4-5, 3-6, 2-7 op basis van de stand van de voorrondes.
Voor de winnaar is er eeuwige roem en een prijs in natura!

Leave a Reply

You can use these HTML tags

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>