Activiteiten komend weekend

Vrijdagavond 8 december spelen de teams van HMC een thuiswedstrijd voor de avondcompetitie.
HMC A krijgt De Pion A op bezoek. Het kampioenschap gaat tussen deze twee teams, HMC A staat momenteel een matchpunt voor op De Pion A.
HMC B speelt tegen RDS A. HMC B heeft tot nu toe twee keer gewonnen en zal daar tegen RDS A (1x gewonnen, 2x verloren) graag een derde overwinning aan toevoegen om kampioen te kunnen worden.
HMC C mag tegen OSV A. HMC C heeft net als HMC B de eerste twee wedstrijden gewonnen. Tegenstander OSV A (2x gewonnen, 1x verloren) is het volgende obstakel op de weg naar het kampioenschap.

Zaterdag 9 december spelen HMC A1 en HMC D1 de laatste speeldag van de Jeugdclubcompetitie in De Biechten. HMC A1 staat 3e, matchpunt achter op de nummer 2 en een matchpunt voor op de nummer 4. Het is zaak om de twee wedstrijden te winnen om zo in ieder geval zeker te zijn van een podiumplek.
HMC D1 staat er minder goed voor, vlak onder de middenmoot. 3 wedstrijden kunnen echter veel veranderen aan die situatie.

Leave a Reply

You can use these HTML tags

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>