Daniel Fridman wint Pooltoernooi

Op indrukwekkende wijze ging Daniel Fridman met de winst aan de haal in het HMC Pooltoernooi in kader van het 80-jarig bestaan van de club. Zijn score was 9/9, daar kon niemand bij in de buurt komen. Maar door het formaat kwam het aan op een allesbeslissende finale, waarin Niels Ondersteijn zeker wel kansen had. Daniel, die zijn eigen keu had meegenomen, stootte de laatste bal erin.
Opvallend was dat er enkele verborgen talenten naar boven kwamen op deze avond. Wist u dat Henk Mollema, Tony Werten en Joep Smeters bijvoorbeeld goede poolers zijn? Henk Mollema kon zijn prachtige stoten helaas niet omzetten in degelijke resultaten en miste met een 2 uit 6 score de kwalificatie voor de knock-out fase. 8 van de 17 spelers lukten dit wel.
In de kwartfinale won Daniël van Jasper, Sjoerd van Koos, Joep van Derk-Jan en Niels van Twan.
In de halve finale won Daniël van Sjoerd en Niels van Joep.
In de finale won Daniël dus van Niels!

Finalisten Niels en Daniël

Zie de dropbox-link van René voor meer foto’s!

Leave a Reply

You can use these HTML tags

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>