HMC CALDER 4 KAMPIOEN!!!

Foto gemaakt door René Olthof

Een ronde voor het einde is HMC Calder 4 kampioen! Door het rechtstreekse duel met Deurne 1 te winnen, met 4,5-3,5, mag Garde 3 tijdens de laatste ronde een erehaag vormen voor ons.

Alle druk rustte op de schouders van Cees! Met zwart tegen een speler met 250 ratingpunten meer…

3 comments to HMC CALDER 4 KAMPIOEN!!!

  • Knap gedaan, Cees. Zoals altijd geldt: wie jong is herstelt snel van de night before.:) ( Een grapje voor wie vrijdagavond laat nog op de clubavond was.)

  • Koos Hendriks

    Cees blijkt inderdaad over stalen zenuwen te beschikken. Alle andere teams waren al lang klaar en dan met publiek in de laatste partij onder tijdsdruk tegen een op papier veel sterkere tegenstander geen krimp geven. In tegendeel het was uiteindelijk zijn tegenstander die bezweek onder de druk. Hopelijk laten de hogere teams hun begerige ogen niet op Cees vallen en kunnen we hem behouden voor het 4e!

  • Twaburov

    Ongelofelijk knap! Dat eindspel was nog niet zo makkelijk. Om dat dan koeltjes uit te tikken in zulke omstandigheden, dan moet je wel een hele grote zijn! Binnenkort debuteren in de Meesterklasse?

Leave a Reply

You can use these HTML tags

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>