Tuin der Listen XLVII: Geniaal, maar met te korte beentjes

Wat ons opviel vrijdag:

-Veel clubgenoten sloegen de clubavond over om een half etmaal later uitgerust aan hun externe partij  te kunnen  beginnen.

– We mochten een nieuwe clubgenoot begroeten, afkomstig uit Syrië. Hij heeft zich wel aan Thomas, Henk en mij voorgesteld, wat niet betekent dat ik hier zijn naam kan reproduceren. Dit foutje hoop ik volgende week te herstellen.  De man, in het begin van de partij nog vergezeld door vrouwlief en zoon, versloeg in een vriendschappelijk potje Michiel van Heumen.

-De enigszins van fysiek ongemak herstelde Bart van der Krogt slaagde er opnieuw in het Tom Verhoeven lang moeilijk te maken.

-Een door Leon prachtig opgezette Siciliaan , ontsiert door een slordig einde. Geniaal, maar met te korte beentjes, om met Louis Paul Boon te spreken. ( Ook hier brengt Google uikomst, jongelui.) Deze partij , met ondeskundig commentaar van mij – van het Siciliaans weet ik evenveel als van de snaartheorie-zie je hieronder.

1 comment to Tuin der Listen XLVII: Geniaal, maar met te korte beentjes

  • René Olthof

    We hadden al eerder een lid uit Syrië: Hamid Alzuhairy. Deed ook extern mee totdat hij en zijn familie vanuit het AZC een woning kregen in Dommelen. Toen is hij gaan spelen voor EVS.

Leave a Reply

You can use these HTML tags

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>