5e editie BoschRos toernooi 2018

Voor de vijfde keer in successie gaan we de vriendschappelijke degens kruisen met schaakvereniging de Kentering. Onze jaarlijkse traditie. Er wordt wederom in Rosmalen gespeeld vanwege praktische overweging en de gezellige ambiance van het clublokaal van de Kentering.

Café zaal De’n Beer aan de dorpsstraat, Zaterdag 12 of 19 mei 2018, aanvangstijd 13.00 uur.

BoschRos

De kentering wist in 2017 voor de derde keer beslag te leggen op de Boschros bokaal. Daardoor is de stand 3-1 in het voordeel van De Kentering.

Belangstellenden kunnen zich opgeven voor één of allebei de data bij ondergetekende. U kunt zich opgeven tot en met 6 mei 2018.

We maken de opstelling waarschijnlijk op volgorde van rating en kijken natuurlijk ook wat de Kentering ertegen over kan plaatsen . Er bestaat dan wel weer de kans dat aan dubbelleden gevraagd wordt om aan de kant van de Kentering mee te spelen om het spelersaantal gelijk te houden en een zo eerlijk mogelijke rating verdeling. Omdat het uiteindelijk gaat om een vriendschappelijke wedstrijd en het hebben van een gezellige schaakmiddag.

Marc Smits
Email: wintermac1@hotmail.com

1 comment to 5e editie BoschRos toernooi 2018

Leave a Reply

You can use these HTML tags

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>