Tuin der Listen LIV: Open Dag in de tuin

Tot op heden was onze tuin alleen toegankelijk voor deelnemers aan de interne competitie. Maar wat te doen op wat stillere momenten en er weinig belangstelling is voor al de bloemenpracht  die de tuin te bieden heeft? Dan stellen we tuin open voor publiek van buiten. Deze week is er zelfs een buitenlandse bezoeker: Helmut Hassenrück.  Hij neemt deel aan het Internationale Hessische Senioren-Einzelmeisterschaft  2018, waarin hij het opnam tegen onze Pierre Smeets. Het werd een partij met bijzonder fraaie momenten, zoals je nu zelf kunt zien.

Kees van Oirschot

Leave a Reply

You can use these HTML tags

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>