Basisschool ‘t Schrijverke uit Den Bosch 6e bij het NK schaken voor basisscholen

Zaterdag 9 juni is het schaakteam van basischool ‘t Schijverke 6e geworden bij het NK schaken voor basisscholen. Een mooie prestatie van Rutger Verhoeff, Timo Huijben, Tommy van Doorn, Xavier van den Broek en Thijmen van Est. Rutger, Timo, Tommy en Xavier spelen ook bij HMC. Hopelijk komt Thijmen volgend seizoen ook naar de club. De prestatie is ook leuk voor Ben Span en Thomas Mollema. Ben geeft nu al 10 jaar les op ‘t Schijverke en heeft daar een echte schaakcultuur weten te creëren. Thomas heeft het afgelopen seizoen extra trainingen gegeven aan het eerste team van ‘t Schijverke.

Klik hier om het artikel in het Brabants Dagblad te lezen over deze prestatie.

Leave a Reply

You can use these HTML tags

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>