Tuin der Listen LXVII: Meer pret met prut

Een rustige clubavond deze week. Pierre en Matthijs reisden af naar Hoogeveen en anderen genoten op andere wijze van een al dan niet verdiende herfstvakantie. Opmerkelijk vond ik de opkomst van Twan. Donderdag zat hij nog in Griekenland, waar hij voor zijn Belgische club, Echiquier Amaytois, uitkwam in het toernooi om de European Club Cup. Zijn meest opvallende resultaat: een remise , met zwart nog wel,tegen Howell ( bijna 2700). Het was nu aan Daan om Twan in het gareel te houden, maar dat lukte niet. Dit speelde zich af in Groep 1. In groep 3 versloeg Luigi Eric, als ik me niet vergis. Zeker weten doe ik het niet, want veel tijd om rond te kijken was me niet gegund: ik had mijn handen vol aan mijn vriendschappelijk potje tegen Leon, onze tweeëntwintigste partij met normale bedenktijd. Het werd een Catalaan, die tot Leons zet 26 normaal verliep. Hij gebruikte er alleen veel meer tijd voor dan ik, zodat ik op het idee kwam om hem met een prutzet tot extra gepeins aan te zetten. Na een beetje zweten was de pret voor mij. Pret met prut dus. Zie hieronder.

2 comments to Tuin der Listen LXVII: Meer pret met prut

Leave a Reply

You can use these HTML tags

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>