Tuin der Listen LXVIII: Concurrentie van de avondcompetitie

Een flink contingent HMC’ers werd opgeroepen voor deelname aan de avondcompetitie, zodat de indeling voor de interne in een oogopslag was te overzien.
De partij van de week is Wilbert Schreurs-Tom Verhoeven. Als je mij ervan verdenkt dat ik deze partij kies, omdat ik het stiekem leuk vind dat een zwartspeler die Hollands speelt verliest, dan zit je er niet ver naast. De oorzaak: al mijn nullen tegen de vele clubgenoten die mijn avond verpestten met hun treiterige 1…f5.
Vermeldenswaard is zeker ook de overwinning van Leon op Daan.( Groep 1 van de Groepencompetitie.) Misschien dat Leon tijd kan vinden deze partij in te sturen voor deze rubriek.
Maar eerst de aanslag op het Hollands. Heerlijk.

Leave a Reply

You can use these HTML tags

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>