HMC A stuit op De Stukkenjagers A

Op 14 november is het eerste avondteam niet verder gekomen dan 2-2  Dit keer traden we aan met invallers Siem van Dael en Wilbert Schreurs. Siem kegelde in no-time de Franse verdediging van Luuk Baselmans omver. Een mooie aanwinst dus voor het avondteam.
Wilbert, die in de KNSB-competitie bij Waalwijk speelt, belandde in een eindspel met een pion meer tegen Mark Clijsen, besloot dat zijn taak erop zat, en pakte de remise. Zelf kwam ik in een erg dubieuze stelling tegen Tijmen Kampman. Hij had zijn aanval kunnen bekronen met een mat in 7, al was dat niet lastig te zien. Zie hieronder hoe die aanval verliep.
Thomas kwam iets minder te staan tegen Mart Nabuurs. Normaal niet iets om je zorgen om te maken, maar hij verloor opeens een pion ergens. De techniek van Nabuurs was vlekkeloos.
Voor nu is het de taak de komende rondes goed door te komen, zodat we een goede uitgangspositie hebben voor de slotronde tegen King A.


 

Leave a Reply

You can use these HTML tags

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>