Tuin der Listen LXXII: Twan leert Thomas een lesje

Er zijn verschillende manieren om de avond voor de externe door te brengen. De een zal een problematische variant van zijn repertoire eens doornemen, de ander wil niets van schaken weten en gaat op tijd naar bed. Zo niet Thomas en Twan. Zij verschijnen als een van de weinigen op de clubavond en treffen daar elkaar. Er staat veel op het spel: Twan staat op kop in de Laddercompetitie en Thomas op plaats twee. Thomas is niet bang voor een partij tegen een grootmeester: niet zelden slaagt hij erin hen het leven zuur te maken. Maar deze avond niet. Zie hoe Twan met strategisch superieur spel Thomas op zijn plaats zet. De analyses zijn van Twan.

Leave a Reply

You can use these HTML tags

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>