Avondteam A komt ongeschonden terug uit Snookertown

Op 29 januari speelde het eerste avondteam in Helmond voor de avondcompetitie. Een aardige locatie, met bovenin een bar met een grote poolruimte. Op 29 en 30 juni kan hier het Legibus-toernooi gespeeld worden! Na de oliebollen in Sas van Gent namen we ditmaal bitterballen bij de warming-up!
De wedstrijd was niet erg spannend, daar was het niveauverschil te groot voor. Het werd 4-0, maar hiermee komen we niet dichter bij de koploper. KiNG A en De Stukkenjagers A wonnen ook met 4-0, en daarom moeten we blijven winnen om kampioen te kunnen worden. Het avontuur wordt vervolgd op 22 februari uit bij KiNG B. Ik won snel en kon kijken hoe Newcastle United van Manchester City won. Thomas won een eindspel waarna we voetbalpool hebben gespeeld. Siem won een spannende partij en was al weg. Tenslotte won Nargiz ook!

Leave a Reply

You can use these HTML tags

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>