HMC Den Bosch – BSG 5-5

Het eerste heeft afgelopen zaterdag 5-5 gespeeld tegen BSG. Een matchpunt in een thuiswedstrijd is fijn, en we doen dit seizoen leuk mee in de Meesterklasse. Voor meedoen om de titel is de score in de thuiswedstrijden toch wel te mager. Ditmaal waren we wel heel dichtbij de winst, met zelfs een 5-4 voorsprong, maar na lang verdedigen kon ik het toch niet bolwerken tegen Andersen. Misschien dat het anders had kunnen lopen als ik in onderstaande stelling met zwart had toegeslagen? Maar op het eerste gezicht staat alles gedekt bij wit. Of.. ?

11 comments to HMC Den Bosch – BSG 5-5

Leave a Reply

You can use these HTML tags

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>