Pro Chess League

Vandaag deed ik voor het eerst dit seizoen mee met de Pro Chess League. Dit is een wereldwijde online chess competitie met prijzengeld en waar veel wereldtoppers aan meedoen. Enkele jaren deed ik ook al mee bij de ‘Hamburg Swashbucklers’.  Dit seizoen heb ik geen vast team, maar deze week werd ik gevraagd door de ‘Estonian Horses’. Ze stonden laatste in de Eastern Division en hadden nieuw elan nodig.
In mijn debuut als Ests paard haalde ik 2.5/4. Met zwart tegen Kryakvin(2589) van de ‘Moscow Phoenix’ dacht mijn tegenstander een pion te winnen. Waarom had hij beter niet op c6 kunnen slaan?

2 comments to Pro Chess League

Leave a Reply

You can use these HTML tags

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>